• Hobbyist maakt uw foto tastbaar
  • Enkel bewerkte digitale file, om zelf uit te printen
  • Of hoogwaardige print op A4, A3 of A2

Hoge kwaliteit fotoprints

 

Je spendeert veel tijd en energie aan de zoektocht voor de ultieme shoot. Of de mooiste herinnering van uw vakantie,  feest, geboorte,... Zoals velen werk je digitaal. Waarom dan in de laatste rechte lijn struikelen door een minderwaardige print van je beste foto’s?

Of je nu een portfolio samenstelt, een tentoonstelling voorbereidt of gewoon die geslaagde foto aan je muur wilt: ik evenaar jouw toewijding aan kwaliteit bij het printen van je foto’s.

maak uw mooiste foto's tastbaar, met of zonder bewerking

Gratis fotobewerkingen

 

Je laat de foto door mij printen met de originele inkt van Canon, in 12 kleuren, dan bied ik u de GRATIS dienst aan om van uw foto iets ongelooflijks te maken.

Kies uit formaten A4, A3 of A2 kwalitatieve papiersoorten: Pro Luster, Pro Platinum, Pro Medium Mat en voor musea-kwaliteit is er de Premium Fine Art Smooth* (prijs van dit papier op aanvraag).

*Canon Premium Fine Art Smooth papier produceert diepe, rijke zwarttinten doordat het pigment dicht op het papieroppervlak komt te zitten dankzij de originele coatingmethode. Gecombineerd met originele Canon LUCIA PRO-inkt waarin de inktformule is geoptimaliseerd, levert dit papier prints met intensere kleuren en betere zwarttinten. Het papier bevat 100% katoen voor de basis, speciaal gemaakt voor duurzame afbeeldingen.

 

zwart-wit op mat papier geeft een uniek gevoel en beeld

fantastische kleuren op eender welk professioneel papier
in formaat A4, A3 of A2


Alle getoonde fotobewerkingen zijn GRATIS.

Je betaalt enkel de print op A4 (21x29,7 cm) • A3 (29,7x42 cm) of A2 (42x59,4cm)
en eventuele verzendkosten.